4 kr. Med bus fra Vejle til Århus

21.10.2018, sponsoreret indhold, Nyhedskaptajnen.

0
24827
Pendulfart

Man tror det er løgn, men vores udsendte har netop taget turen med ny busrute, fra Vejle til Århus for 4 kr. Nu bliver DSB for alvor presset på prisen.

UPDATE: Vi er blevet oplyst, at de 4 kr. er et introtilbud. Den forventede normalpris er 50 kr., hvilket fortsat er halv pris af DSB’ alm. billetpris fra Vejle til Århus.

Flere afgange ugentligt

Det er ikke kun én gang om ugen, men flere gange om dagen bussen kører. Så hvis man er indstillet på at tage bussen på bestemte tidspunkter, kan der være mange penge at spare.

Århusiansk busselskab gør det billigt

Colour Tours med base i Århus, dumper priserne med deres nye koncept “pendulfart”.

Pendlerne tager godt imod det nye initiativ, men til en billetpris på 4 kr. For en voksen, er vi spændte på om ruten bliver ved med at bestå eller om prisen bliver skruet op igen.

Vi har pt. Booket 4 busture mellem Vejle og Århus til 16 kr. I alt.

Har du lyst til selv at booke, kan du besøge pendulfart.dk.

Komforten er i top

Selvom prisen er i bund, er komforten stadig i top. Det er en lille bus vi kører med, alligevel sæderne er gode, der er stik til opladning og gratis WiFi.

Vi kan også berette, at det er dejligt nemt at bestille online, hvorefter billetten bliver sendt på SMS. Det var dog ikke nødvendigt at fremvise billet, da buschaufføren blot bad om et navn ved indstigning.

Colour Tours lover samtidig gratis kaffe, men den kunne vi ikke få øje på. Tak for en ellers rigtig god tur.