Anmeldelse: Hektisk valentinsdag hos Restaurant Shangrila Vejle

0
291
Shangrila Vejle

Valentinsdag er traditionen tro den store spis-ude-dag, og år 2024 var ingen undtagelse. Vi besøgte Restaurant Shangrila i Vejle, og her var stedet proppet med madglade kærestepar, familier og et par enkelte solospisende – desværre, var der måske lige lovligt fyldt med gæster på en af årets store aftener.

Man forstår jo godt, at de gode spisesteder er fyldt med gæster på én af årets travleste dining-dage. Det er også helt forståeligt, at restauranterne gerne vil have så meget ud af dagen og aftenen som muligt. Det er for langt de fleste restauranter nødvendigt med bordbestilling på særlige dage og omkring spisetid. Restaurant Shangrila i Vejle har da også et bestillingssystem, men det virker til, at man tager imod flere bookinger end stedet kan bære, samtidig med, at der også bydes velkommen til walk-in gæster, altså gæster uden bordreservation.

Resultatet bliver nogle gange en mindre god helhedsoplevelse for gæsterne. Shangria serverer faktisk ganske udmærket mad, og normalt kan man både få sushi og forskellige kinesiske retter i buffeten. Personalet er altid venlige og hjælpsomme, og så er prisen omkring 240 kr. for en spisende voksen med drikkevarer.

På valentinsdag, var minusserne desværre til at få øje på. Ved ankomst stod folk skiftevis i kø for at blive anvist til deres bord, og selvom de fleste gæster virkede til at have reserveret bord til et bestemt tidspunkt, så måtte nogle stadig vente på et ledigt bord – også de der ankom med mindre børn. I buffeten var der rift, ja nærmest kamp, om de sædvanlige populære elementer, så når der endelig blev fyldt op med sushi, var det væk til de første ca. fem personer. Opfyldningen var da heller ikke imponerende, for det er jo ikke raketvidenskab, at et opfyldningsfad med sushi ad gangen, næppe mætter en stuvende fyldt restaurant. Da det blev tid til dessert, var der et godt stykke kage med frugt til, men den eneste kaffemaskine Restaurant Shangrila i Vejle åbenbart er i besiddelse af, skulle rengøres midt i serveringen, og det tog mindst 15-20 min. Her burde man måske have stillet nogle kander frem, særligt når en maskine jo ikke rækker langt til alle de glade valentinsgæster.

Okay, det var anmeldelsen, og selvom der virkelig var plads til forbedringer, så var stemningen i Restaurant Shangrila på valentinsdag, overordnet set god, men hektisk.