Bambus tøj

0
2138
bambus strømper

Hvorfor vælge bambus tøj? Det kan der være mange grunde til. I disse tider hvor alle taler meget om miljøet og hvordan vi, hver især har et ansvar for at passe på det, kan det være svært at overskue, hvor man skal starte. Her er det oplagt at begynde med det vi alle bruger hver dag, nemlig tøj. Bambus tøj er et oplagt valg. Det har minimal indvirkning på miljøet og er samtidigt super lækkert og blødt at have på.

bambus strømper

Miljøvenligt bæredygtigt tøj

Bambusplanten optager mere CO2 end træer pr. m2 og kan gro op til 3 m på 3 år. Det er en meget hårdfør plante, der kan overleve både tørke og oversvømmelser uden at blive sprøjtet med pesticider. Bambus spreder sig af sig selv og er med til at forbedre jordkvaliteten. Den er derfor nemmere at dyrke end bomuld og forbruger ikke nær så meget vand. Bambus er fremtidens produkt inden for bæredygtig mode, og vi kommer til at se meget mere til bambus i fremtiden også til andre produkter end tøj.

Strømper

Hvem siger at strømper ikke kan være bæredygtige – på alle måder…

Bambus er et naturligt valg til strømper, da planten har en naturlig antibakteriel effekt og er god til at aflede sved og fugt. Det tilsammen kan holde dine fødder friske hele dagen og undgå dårlig lugt. Bambus har også en temperaturregulerende effekt, der hjælper til at holde dine fødder varme om vinteren og kølige om sommeren. Og så er strømper udført i bambus bare lækre og bløde at have på og føles som ren luksus.

Bambus strømperne fås i forskellige gode mærker som Egtved, JBS, Resteröd og bambus.dk. De findes som almindelige tynde strømper og tennissokker i sort og hvid til både herrer og damer.

Det helt rigtige valg til den der tænker på miljøet og samtidig gerne vil give sig selv god kvalitet og lidt luksus i hverdagen.

læs mere her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here