Derfor skal du rense din computer

01.11.2018, sponsoreret indhold, Nyhedskaptajnen.

0
7287
rens computer

Oplever du at din computer bliver langsommere over tid, skyldes det nok ikke blot en langsom internetforbindelse. En computer bliver langsommere over tid hvis den ikke bliver renset, og det er skidt både for dig og din computer. Læs vores artikel og find ud af hvordan du kan optimere din computer.

Oprydning af harddisken

Hvis du minder bare lidt om os, så glemmer du måske også at rydde op i harddisken fra tid til anden. Det betyder at gamle filer hober sig op på harddisken.

Har du en Windows computer, kan du nemt rydde lidt op og rense ud ved hjælp af Windows systemværktøj; diskoprydning.

Du finder diskoprydning via startmenuen – programmer – tilbehør – systemværktøjer – diskoprydning.

Det afhænger selvfølgelig af hvilken version af Windows din computer kører. Alternativt kan du benytte søgefeltet og søge på “diskoprydning”.

Husk, at når du renser computeren, så sletter du gamle filer. Det betyder at du også kan komme til at slette din gamle browserhistorik, da de jo i “computerens øjne” bare ligger og fylder.

Brug af optimeringsprogram

Du kan også forsøge dig med et optimeringsprogram til computeren. Der er forholdsvis mange af slagsen på markedet, men flere store PC-hjemmesider anbefaler CCleaner, der så vidt vides er ganske gratis. Der er selvfølgelig både en gratis og betalt version, og det må være ganske klart, at man ikke får ligeså meget for 0 kr. som når man betaler for en rens af computeren.

Brug for professionel hjælp?

Virker det som en uoverkommelig opgave selv at rense computeren, så kan du selvfølgelig også få en professionel til at hjælpe dig.

Vi har set en pris i skrivende stund på ca. 600 kr. for en computer rens hos firmaet Rens computer.  Bestil en rens af din computer her.