Dildoen i dit soveværelse

Sponsoreret indhold. Nyhedskaptajnen.

0
1945
dildo

De fleste forbinder sexlegetøj med den klassiske dildo, der ligner en penis. Selvom der efterhånden er kommet rigtig meget forskelligt sexlegetøj på markedet, så er dildoen stadig et populært sexlegetøj som mange kvinder har liggende i natbordsskuffen.

Men en dildo er ikke bare en dildo, de kommer nemlig i et væld af udformninger, materialer, størrelser og med forskellige fordele. Hvilken dildo du vælger afhænger af dine personlige seksuelle præferencer, men i denne artikel vil vi guide dig gennem dildojunglen, så du er bedre klædt på (eller klædt af) til at træffe det frække valg, der kan bringe dine orgasmer til et nyt niveau.

Form. facon og materialer

De fleste dildoer er fremstillet til at indføre i vagina ligesom en penis. Ligesom penisser kommer dildoer også i mange længder og tykkelser. Hvilken længde og tykkelse du foretrækker afhænger helt af hvad du tænder på. Nogen kan godt lide en stor tyk dildo hvor man har fornemmelse af at være fyldt helt ud mens andre tænder på en dildo i et slankere design. Langt de fleste dildoer er fremstillet i silikone eller gummi. Men du kan også få dildoer fremstillet i stål eller glas. Dildoerne i silikone giver den mest naturtro oplevelse. Men en dildo i stål eller glas giver en anderledes fornemmelse. Har du ikke så meget erfaring inden for dildoer, vil en silikonedildo være et godt sted at begynde.

Orgasmer og dildoer

Mange kvinder oplever kun orgasme når klitoris bliver pirret og har aldrig prøvet den såkaldte vaginalorgasme. Derfor kan det være en idé at kombinere dildoen med en vibrator, så klitoris kan pirres samtidig med at dildoen anvendes.

Der findes dog også andre orgasmemuligheder. Kvinder har nemlig et punkt i skeden, det såkaldte G-punkt, der kan give en meget intens og kraftig orgasme når det pirres. G-punktet sidder ca. 2-4 cm oppe i skeden i væggen ud mod kønsbenet. Der er efterhånden kommet mange dildoer på markedet, der designet således de netop rammer denne lille erogene zone, der udløser de kraftige orgasmer. Disse dildoer har et lille knæk i spidsen så vinklen bliver helt rigtig. Netop muligheden for at opleve den intense G-punkts orgasme gør, at disse dildoer er blevet meget populære de senere år samtidig med at flere og flere kvinder ønsker at gå på jagt efter G-punkts orgasmen.

Andre typer af dildoer

Dildoer kan ikke kun bruges vaginalt, der findes også dildoer der er beregnet til at bruge analt. En anal dildo er selvsagt noget mindre end en dildo der er beregnet til vaginal brug. Analdildoerne er ikke kun for kvinder men kan også anvendes af mænd, der gerne vil lege med de erogene zoner i anus.

En anden variant af dildoerne er en på-spændings-dildo eller en strap-on dildo, som den også kaldes. Her kan dildoen fastspændes på din sexpartner. En sådan dildo kan både bruges på kvinder og mænd.

En tredje type af dildoer, der også skal nævnes i denne artikel, er dildoer, der har en sugekop i bunden. Sugekoppen gør, at dildoen kan bruges uden du har skal indføre den med hænderne. Her kan du i stedet montere dildoen på en glat overflade, eksempelvis i badet, og sætte dig overskrævs på den eller eksperimentere med andre stillinger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here