Du har nok allered hørt om salget af Dinero, men vidste du også, at den danske iværksætter, Martin Thorborg fulgte med i salget?

Hvad er Dinero?

Dinero er et af Danmarks hurtigst voksende udbydere af online regnskabsprogrammer.

Deres standard udgave er gratis og gør det muligt at lave et virksomhedsregnskab på en simpel måde online.

Det man ikke får i den gratisversion, er en masse ekstrafunktioner og muligheden for at bruge regnskabsapp’en.

Historien bag

Dinero regnskab

Virksomheden startede egentlig sit eventyr som kassekladden.dk, et projekt som to innovative it-nørder nørklede med tilbage i 2010. På det tidspunkt var internettet som vi kender det i dag stadig en ung teenager, ja tro det eller ej, så udbuddet af smarte regnskabsløsninger online til små og mellemstore virksomheder, fandtes enten ikke eller var meget omkostningstunge. Det betød samtidig at man enten selv skulle bruge en masse tid på at sætte sig ind i regnskabsregler og administrere de mange bilag, eller betale en bogholder for at klare denne opgave.

Samme problem havde en del brugere af iværksætternetværket Amino.

Derfor slog manden bag Amino, Martin Thorborg, og nørderne fra kassekladden pjalterne sammen og stiftede Dinero.

Visionen var klar: Lav et rentabelt, browser baseret regnskabsystem for virksomheder på et begrænset revisions budget.

Siden har Dinero-systemet udviklet sig kraftigt, i takt med de teknologiske muligheder og kan dermed leverer en automatisering af de mest gængse bogføringsopgaver.

Det betød salget af Dinero

Ifølge Martin Thorgborg blev virksomheden solgt i 2016 til den nordiske koncern; Visma.

Visma er en stor koncern der er leveringsdygtige i adskillige obligationsretlige produkter, samt råd og vejledning i pengesager.

For at sikre Dinero’s kunder, så virksomheden også fremadrettet ville blive drevet med udvikling for øje, blev Martin Thorborg solgt med i købet, så han fortsat er ansat som administrerende direktør.

Selvfølgelig udgør direktøren ikke virksomheden i sig selv, men Martin er efter enhver vurdering, en uvurderlig kapacitet i virksomheden.

Selve salget betød således at man beholdte den faglige kapacitet, samtidig med at organisationen fik større muskler at spille med og dermed mere udviklingskapacitet.

Hvis du vil læse mere til serieiværksætteren og manden bag succer som Jubii, Martin Thorborg, kan du besøge hans hjemmeside under navnet Thorborg.dk


*kilder

https://finans.dk/live/erhverv/ECE9384558/der-kom-et-godt-tilbud-saa-meget-tjente-martin-thorborg-paa-dinero/?ctxref=ext

https://www.linkedin.com/company/dinero/

https://dinero.dk/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here