Du kender til almindelig e-handel. Man finder en webbutik, putter noget i kurven, betaler og får leveret. Nu har markedet for e-handel udviklet sig, så man via medlemssider kan spare penge på de produkter man almindeligvis køber i en webbutik. Konceptet er enkelt, læs hvordan det fungerer.

Sådan virker medlemsindkøb

I gamle dage var medlemsindkøb noget man primært gjorde i en brugsforening. I dag er det i høj grad blevet digitalt, således at flere firmaer som f.eks. Luxclub.dk, tilbyder deres medlemmer at købe kendte mærkevarer til en lavere pris end ellers.

Der er fortsat tale om en webbutik, men med et fast medlemskab. På den måde er det muligt for webbutikkerne at købe billigere end, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Store rabatter

luxclub.dkWebbutikker som Luxclub.dk lover besparelser med op til 80% på kendte brands til alle deres medlemmer. Besparelserne tager udgangspunkt i de vejledende udsalgspriser. Du bliver medlem første gang du handler og kan efterfølgende melde dig ud igen, såfremt du ikke får brugt dit abonnement nok.

Har du ikke prøvet shopping på abonnement, kan du prøve det i dag og se om det er noget for dig. Du kan shoppe inden for hårpleje, parfume, kosmetik og kropsplejeprodukter hos Luxclub.dk.

 

*kilder

https://luxclub.dk/

TF Digital Solutions ApS

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here