Så er den søde juletid snart over os igen. Gaveræset begynder og derfor vil vi godt hjælpe dig lidt på vej igen i år, med disse julegaveideer.

Ferie og hotelophold i julegave

Hvad med at give et ophold som du også selv kan nyde godt af, hvis du giver den til din partner eller en du holder af. På den måde kan du med denne julegave glæde og give mere kvalitetstid med den du holder af. Du kan selvfølgelig også give den som et tilskud til en tur, modtageren længe har villet på, enten som et gavekort eller ved at booke opholdet med det samme online!

Det kunne være på et hotel, et B&B eller en romantisk kro. Du kan endda vælge om det skal være i Danmark eller i udlandet.

Hvis du vælger at booke et hotel eller et gavekort til et ophold, så er der flere muligheder.

Den ene er at bruge de såkaldte bookingportaler der indhenter tilbud fra mange forskellige overnatningssteder.

Her kan nævnes:

Expedia, TripAdvisor, Hotels.com m.fl.

Du kan også købe julegaven hos en af de mange udbydere af oplevelsesgaver som har specialiseret sig i gaveoplevelser.

Her er der for eksempel:

Go Dream og DuGlemmerDetAldrig.

En videnskabelig julegave til hele året

Er din gavemodtager den mindste smule interesseret at følge med i hvad der sker i verden og hvad der kommer af nye opdagelser om alt lige fra mennesket til det univers, vi lever i, vil et abonnement på Illustreret Videnskab vække glæde.

Du kan give alt fra 2 nr. til et halv- eller helårsabonnement, og dermed er det en gave, som bliver ved med at komme og give glæde mere end bare her og nu.

Dertil kommer, at der til langt de fleste abonnementer medfølger en valgfri gave, som kan være alt fra et ur til en drone-car.

Legetøj for de voksne i julegave

De fleste af os ved nok godt hvad vi mener med legetøj for de voksne. Det er da nok også en julegave der bedst egner sig til at blive åbnet når man sidder selv med sin partner dagen derpå og ikke imens hele familien er samlet omkring træet.

Hvis du godt kunne tænke dig at give en julegave der helt sikkert også vil give modtageren megen glæde, så prøv dig med et stykke sexlegetøj.

Sexlegetøjet vi har kigget på fra sexbutikken Orion, kommer i mange former og størrelser, både til mænd og kvinder. Vi vil ikke beskrive dem dybere her, blot nævne at det er værd at kigge sig lidt omkring hos Orion og at de har til enhver størrelse af pengepunge.

Den “bløde” pakke

Det er den, man som barn aldrig var glad for at få. Som voksen kan man dog helt sikkert få glæde af flere forskellige bløde gaver.

Hvis der gerne skal lidt kulør på tilværelsen, hvorfor så ikke gøre det med et helt nødvendigt tilbehør som et par sokker. For de behøver bestemt ikke være kedelige. Ikke hvis du køber hos Happysocks – De har specialiseret sig i sokker i alle mulige farver og mønstre. Så det er bare at svælge og vælge.

Er modtageren interesseret i friluftsliv – det kan være vandreture, jagt, fiskeri osv – så er det en oplagt mulighed at give noget tøj, han eller hun kan få glæde af til netop den interesse. På Vandreshoppen.dk kan du finde alt fra vandresokker, varmt undertøj og Camouflagetøj til huer, handsker og overtøj.Du kan selvfølgelig også finde spændende ting som ikke lige hører under kategorien bløde pakke.

HunkemöllerEr du mand og gerne vil give en gave som både konen/kæresten og du kan få glæde af, så kig ind på Hunkemöller.dk og find det lingeri, du gerne vil se hende i. Så får hun glæden ved at pakke gaven op, og du kan senere få glæden ved at pakke op for……

Ved du, at modtageren gerne vil være med på den seneste mode, så tjek på Bestseller – Der kan du købe tøj og accessories til både mænd, kvinder og børn fra flere forskellig brands. De har mere end 25.000 produkter og 3.000 nye styles om ugen, så der er nok at vælge imellem til alle og til enhver lejlighed, så hun eller han kan “look their best”.   

Julegaven med personlig pleje

Skal gaven være make-up, hud- eller hårpleje, så find det på lookfantastic.dk – De har over 14.000 produkter fra mere end 400 brands. Så igen er det bare at vælge. De har også helsekost produkter samt elektriske apparater til håret og til fitness og toning af kroppen.

Vi håber denne julegave-artikel hjalp lidt og ønsker dig en god jul uden for meget gaveræs 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here