Opmagasiner hvad du ikke har plads til

  Dette indhold er sponsoreret af WEABLOG ApS og Depothuset. Artiklen indeholder reklamelinks og er at anse for en annonce.

  0
  581
  Opmaganisering er udbredt i Danmark. Læs hele artiklen og bliv lidt klogere på, hvad du kan gøre med alt det du ikke har plads til derhjemme!

  Rundt omkring i landet

  Du finder mulighed for opmagasinering rigtig mange forskellige steder i landet. Byer som Hadsten, Horsens, Otterup og Assens, er blot et par eksempler på de steder hvor man kan opbevare det der ikke lige er plads til derhjemme.

  Sådan virker det

  Man lejer et depot på månedsbasis og får så adgang til en lagerhal indrettet i forskellige, individuelle bokse. Typisk får man adgang via en kode som man taster for først at få adgang til gården ind til lagerhallen, og herefter skal man med en kode åbne porten. Når det er gjort, har man adgang til lagerhallen, hvor man sætter sin egen hængelås på det boksdepot man har lejet. Det er ret enkelt hvad angår opmagasinering.

  Forskellige priser

  Hvis man kigger på markedet for opmagasinering, så er priserne meget forskellige. Boxdepotet for eksempel, tager i skrivende stund omkring 144 kr. om måneden for et depotrum på 4 kvadratmeter i Hadsten, og 148 kr. om måneden for samme størrelse i Horsens.