PIZZARIA VEJLE: Test af leveringstider og kvalitet

0
1770
Pizzaria Vejle

PIZZARIA VEJLE: Test af levering og kvalitet

Vi har lavet vores helt egen og uvidenskabelig test, hvor vi med egne smagsløg og ur, dels har testet hvor lang tid det tager at få leveret, og hvordan maden smager.

  • Center Pizza & Bøfhus (18-12-20). Vi bestilte via Hungry og på hjemmesiden var en forventet leveringstid på 45-75 min. I ordrebekræftelsen pr. e-mail, var leveringstiden estimeret til 90 min. Desværre ankom maden først efter 145 min. Vi bedømmer den til at være standard pizzamad i Vejle.
  • Mamas Pizza & Grill (27-12-20). Maden blev leveret, og vi havde forudbestilt til et bestemt tidspunkt. Hvilken glædelig overraskelse at maden kom 5 min. før tidspunktet, hvilket ikke kunne være blevet timet bedre. Kvaliteten var vel nærmest som forventet. Fyldet lidt kedeligt, men efterhånden en Vejle standard når man taler pizzaria.
  • Da’Vica Pizza (03-02-21). Maden blev leveret 20 min. før tid. Kvaliteten var som de øvrige pizzariaer i Vejle. Da der stod at “Margerita” pizzaen var med friske tomater, så var det rigtigt nok, men det var dælme ikke meget mere end en halv tomat.

Vi har fundet cirka 17 pizzariaer i Vejle, men det er ikke lykkedes os at kunne bestille en glutenfri pizza online.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here