Er du til fine dinning uden at hele pengepungen bliver tømt, så læs vores oplevelse med Restaurant ROS i hjertet af Fredericia.

Skandinavisk mad i Fredericia

Man skal ikke gå ret langt indenfor vordende, der omkredser Fredericia, for at støde på et stykke moderne byfornyelse. Lige før torvet, kun 2min. Gang fra gågaden, ligger nemlig det nyeste skud, på Fredericias kolonariske stamme.

Her kan man få en ægte skandinavisk madoplevelse i øjenhøjde, hvor tjenerne er rare og hjemlige, udført med en professionalisme så man føler sig godt tilpas fra ende til anden.

Og så er maden selvfølgelig en oplevelse i sig selv. Nyt nordisk er blevet til gammel, nordisk kvalitethåndværk når Restaurant ROS går i køkkenet og fremtryller den ene lækre ret efter den anden. Blot for at nævne én, så prøv for eksempel kalv med hvide asparges og morkel a la ROS.

Restaurant i Fredericia under udvikling

Til daglig bestyres Restaurant ROS i Fredericia af køkkenchef Marcel Rodrigues, der trods sit sydamerikanske navn, er noget af en dansk succeshistorie.

“For mig kan det godt blive lidt trivielt med hele driften, altså administrationen og papirarbejdet bag sådan en restaurant. Det der gør at jeg fortsat elsker mit arbejde, er den konstante udvikling af maden på menukortet, som jeg kan forme og udvikle på, hvilket jeg aldrig bliver træt af” – Udtaler den 38-årige køkkenchef bag Restaurant ROS Fredericia.

Lidt af en “kædelig” udvikling

At kalde Restaurant ROS for en kæde af restauranter er nok lidt af en overdrivelse, men sandt er det, at makkerparret bag ROS nu har åbnet deres anden restaurant, vel at bemærke efter den første succes restaurant i Tønder.

Tønder restauranten startede som et samarbejde mellem kokkene fra selv samme by, der nu var vendt hjem efter en dannelsesrejse til København, hvor de blandt andet har arbejdet hos en kendt Hr. Price.

Nu, en årrække efter deres første succes i Tønder, har de så valgt at åbne deres anden restaurant i hjertet af Fredericia.