Sådan undgår du læbestift og barbering

0
2049
Læbestift

Vil du undgå at stå foran spejlet hver dag for at påføre læbestift eller skrabe dig med skraberen, så kan du snildt undgå det. Det drejer sig selvfølgelig om regeringens nye Coronatiltag, der blev meldt ud på pressemøde fredag aften, den 23. oktober.

Fra den 29. oktober, er der nemlig krav om mundbind langt flere steder end “blot” i den offentlige trafik. Nu skal du nemlig bære mundbind flere steder, og hvem kan egentligt se om man har læbestift på under sådan et mundbind?!

De steder deres skal bæres mundbind er blandt andre:

  • Ungdomsuddannelser.
  • Kulturinstitutioner herunder biblioteker og museum.
  • Sygehus og lægekonsultationer.
  • Supermarkeder.
  • Såkaldte “partybusser”.
  • Al offentlig trafik.
  • Restauranter, barer og caféer.

Personligt dropper jeg nogle morgener barberingen helt, for der er alligevel ingen i toget på vej til arbejde, der kan se om jeg er barberet eller ej. Når jeg kommer frem, er de fleste af mine kolleger hjemsendt, og når jeg har fri, skal jeg bære mundbind i supermarkedet. Derfor er min opfordring til andre der mangler et lille “coronalyspunkt”, skru ned for læbestift og barbering. – Redaktøren.

Udover nye krav om mundbind, skrues der også på forsamlingsforbuddet. Hvor man før måtte forsamles 50 mennesker, er der nu kun plads til forsamlinger af 10 personer, med eller uden læbestift.

“(Tiltagende red.) som vurderes at være nødvendige, for at smitten kan blive slået ned, nu” – Sådan sagde Statsminister Mette Frederiksen, på fredagens pressemøde.

Det tegner desuden til at blive en lidt stille nytårsaften vi går i møde, for udover at barer, caféer og restauranter fortsat skal lukke kl. 22, bliver det nu også forbudt at sælge alkohol efter kl. 22. Det rammer nok primært de kiosker, tankstationer og andre købmænd der plejer at sælge våde varer til de tørstende besøgende, ud på de sene aften- og nattetimer.

Hold dig opdateret på www.coronasmitte.dk.

LÆS OGSÅ Illustreret Videnskab advarer mod svage CPR-numre og anden IT-kriminalitet!