Største danske kontorforsyning

Denne artikel er sponsoreret af Weablog ApS og indeholder reklamelinks. Artiklen er derfor at opfatte som en annonce.

0
2024

Kender du den største danske kontorforsyning? Har du et gæt? Okay, det er https://redofficescanofficeshop.dk/ der er Danmarks største kontorforsyning ifølge virksomheden selv. Vi har kigget lidt nærmere på virksomheden, der har nogle klare visioner for fremtidens salg af kontorartikler.

Den danske kontorgigant har eksisteret i mindst 115 år, og er hundrede procent dansk ejet. Virksomheden leverer både kontorforsyninger til private forbrugere og engros. Over 10.000 virksomheder får kontorartikler fra deres centrallager i Esbjerg.

Virksomheden har en klar målsætning om at være kundenærværende i dens relation til sine kunder, uanset hvor mange kunder den har. På den baggrund er det også en vision at blive markedets største totalleverandør inden for en række forretningsområder. Disse forretningsområder strækker sig over varer af kendte mærker i god kvalitet, til online butik med bonus og en fleksibellevering. Varerne skal selvfølgelig også være miljørigtige.

Du kan købe alt fra papir til kontormøbler, computerskærme, printere, farvepatroner, gaveindpakning, vin, toiletpapir, kuglepenne, blyanter, forsendelsesposer, kaffe, tilbudsskilte, vand, slik, A4 skilte og emballage. Der er også sæsonvarer, der eksempelvis kunne være en vifte til sommervarmen. Det er også muligt at købe rengøringsartikler til kontoret, så du og dine medarbejdere kan få et skinnende rent arbejdsmiljø. Nå ja, hvad med førstehjælpen – der må man bestemt ikke gå ned på grej. De kalder det selv “En optimering af dine indkøb”.