Udestuer

Sponsoreret indhold. Nyhedskaptajnen.

0
2751
Udestue

Boede du i et parcelhuskvarter i 1980’erne? Så kan du måske også huske, at udestuen var det nye sort indenfor boligoptimering. Alle huse på villavejen skulle have en udestue og det var et statussymbol på linje med nye stor bil, en campingvogn eller en motorbåd. Efter et par årtier i mørket hvor udestuen blev betragtet som dårlig smag, er udestuen nu igen in.

En af årsagerne til at udestuen har fået et comeback er, at mange danskere har lyst til kunne følge naturen tæt hele året og nyde lyset også i de mørke måneder. Muligheden for, at kunne forlænge sommersæsonen med en måned eller to, tiltaler desuden mange danskere.

Hvad skal du overveje når du bygger din udestue?

Ønsker du også at tilføje en udestue til din bolig, er der nogle ting du skal overveje inden du tager fat på projektet. For det første kræver det en byggetilladelse at bygge en udestue, det betyder, at du skal have tilladelse fra kommunen til at opføre udestuen. For det andet, er det vigtigt at din udestue matcher din bolig, -uanset om du vælger en standardmodel eller du vælger at få udestuen designet direkte til din boligs stil. Sidst men ikke mindst skal du overveje placering og materialevalg på udestuen.

Har du ikke selv indsigt i alle disse forhold, er det en god idé, at du rådfører dig med eksperter på området. Herved kan du få den nødvendige rådgivning og vejledning til at træffe de rigtige valg for dig, din familie og ikke mindst din bolig. Jysk Vindues rådgivning har mange års erfaring i at opføre udestuer så her er din udestuedrøm i trygge hænder.

Sådan skaber du miljø i din udestue

Din udestue skal være rar at opholde sig i, ellers kommer du ikke til at bruge den og så risikerer du at den blot kommer til at blive et ekstra opmagasineringsrum. Derfor er det vigtigt, at du skaber et miljø i din udestue, der gør at du har lyst til at bruge mange timer i den. Skab et afslappende rum ved at indrette udestuen med masser af grønne planter og kaktusser i krukker, suppler indretningen med nogle behagelige møbler. Så har du et rum, du kan bruge til at koble helt af fra hverdagens stress og jag og komme helt ned i tempo. Du kan kombinere de grønne planter med nytteplanter og krydderurter, så har du også mulighed for at få friske krydderurter til madlavningen hele året rundt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here