Vidste du: TripAdvisor er verdens største rejsewebsite

22.09.2018, sponsoreret indhold, Nyhedskaptajnen.

0
1587
TripAdvisor

TripAdvisor slår sig på at være din førende rejseguide, når du skal vælge dit næste rejse mål. Med egen rejseplan, prissammenligning fra mere end 200 bookingwebsites og over 500 millioner anmeldelser, er det ikke uden grund.

Hoteller, flyrejser og restauranter

Uanset om du leder efter bookinger af et hotel eller flyrejse, eller om du blot ønsker at se anmeldelser af en lokal restaurant, så kan du benytte én af TripAdvisors mange sprogede hjemmesider. Rejsefælleskabet bryster sig nemlig af, at have mere end 96 mio. Medlemmer og 455 mio. Månedlige besøgende.

Vidste du: TripAdvisor er verdens største rejsewebsite

49 hjemmesider

TripAdvisor råder over 49 hjemmesider på 28 forskellige sprog, og dækker på den måde en stor del af verden med deres rejsetjeneste.

TripAdvisor for business

Selvom det enkelte rejseselskab, hotel eller restaurant ikke selv har registreret sig hos TripAdvisor, er der alligevel gode chancer for at der ligger en anmeldelse om virksomheden på TripAdvisor alligevel. Det er nemlig brugerne og TripAdvisor der bestemmer hvilke virksomheder der skal anmeldes, virksomheden har dog en mulighed for at samarbejde med TripAdvisor ved at lade dig registrere på hjemmesiden, for på den måde at optimere servicen overfor deres (måske kommende) kunder.

*kilder

tripadvisor

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here