Det lyder måske lidt som gak og løjer, men nu er det faktisk muligt at opnå kredit hos bestemte online webbutikker, på baggrund af de børnepenge man som familie modtager af staten.

Sådan gør du!

For at gøre det så nemt som muligt for jer som familie med børn, at opnå kredit på baggrund af børnepengene, har hjemmesiden Børnepengekredit.dk lavet en guide på deres hjemmeside.

Vi har her samlet overskrifterne. Du ved nok allerede at børnepenge bliver udbetalt på bestemte datoer. Typisk den 20. i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Hvis den 20. i

Det er disse datoer der er udslagsgivende for den kredit webbutikkerne er villige til at yde på baggrund af børnepengene.

Du kan via Børnepengekredit’s hjemmeside finde en liste med webbutikker hvor du kan shoppe på børnepengekredit. Ifølge deres hjemmeside er der over 42 webbutikker der tilbyder køb på kredit ved hjælp af børnetilskuddet.

Herefter er det blot at gøre som du plejer når du skal handle online, og så skrive i kommentarfeltet at du ønsker børnepengekredit. Enkelte af webbutikkerne vi har kigget på tager et mindre gebyr for servicen.

Det kan du købe med børnepengekredit

Det er ikke småting du kan købe på kredit med løfte om børnepenge. Både sko, tøj og legetøj til børnene samt babyudstyr til de helt små.

Der er for eksempel legetøj fra store og populære mærker såsom Lego og Sebra.

Du kan dermed købe mange af de ting der kan være nødvendige når det for eksempel er jul eller der skal fejres fødselsdage for de små.

Vidste du?

Børnepenge er et tilskud som man som børnefamilie kan få i henhold til børnetilskudsloven, til børn under 18 år, efter reglerne i loven.

Det er Udbetaling Danmark der står for udbetalingen af børnetilskud, men SKAT har også en finger med i spillet, hvis du f.eks. skylder det offentlige, kan SKAT tilbageholde en del af børnetilskuddet til dækning af det skyldige beløb.

Flere børne-fifs

Det er ikke kun børnepengekredit du kan blive klogere på.

Læs f.eks. om hvordan de små barnefødder vokser lige her!

Så behøver du ikke være usikker på om dine børn vokser langsommere end andres. Er du meget i tvivl, skal du selvfølgelig altid spørge barnets læge eller andet sundhedsfagligt personale.

Fordele og ulemper ved børnepengekredit

Fordelene er selvfølgelig at man som forbruger og børnefamilie kan udskyde betalingen til der er mere luft i økonomien. Ulempen kan være, at man man måske har brug for pengene når betalingen skal falde efterfølgende.

Enkelte webbutikker tilbyder kredit i helt op til seks måneder. Det vil sige at du kan købe gaver i februar og vente med at betale i juli.

Hvad mener du?

Er det en god idé at man hos nogle webbutikker har mulighed for at betale med det såkaldte “børnepengekredit”.

Giv din mening tilkende og deltag i debatten på vores Facebookside: https://www.facebook.com/Nyhedskaptajnen/

 

*kilder

boernepengekredit.dk

Artiklen indeholder reklamelinks for denne virksomhed og vi er ikke ansvarlige for eventuelle fejl hos virksomheden eller tredjepart.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here