Det kan være svært at finde den rigtige betalingsløsning til sin webshop i dag. Måske lyder det en smule overdrevet “til sin webshop”, for hvor mange har lige en deres egen webshop!? Faktisk rigtig mange, for det kræver ikke særlig meget i dag at starte sin egen webshop.

Læs mere om Yourpay her!

WordPress eller Prestashop?

Uanset om man bruger Woocommerce (WordPress) eller en Prestashop løsning, så kan betaling med yourpay integreres direkte i din shops backend.

Andre integrationer

Hvis du er webshopejer, så ved du også, at din shops backend ikke er det eneste sted hvor du ville ønske at du havde en integreret betalingsløsning. Derfor kan man også integrere eksempelvis sin smsbetaling med sit regnskabssystem. Der findes flere forskellige regnskabssystemer, for eksempel E-conomic, for blot at nævne en. Automatisk-bogføring er nærmest et must-have, når der er travlt i butikken, så webshopejeren ikke skal bruge alt sin kostbare tid på manuelle processer der let kan automatiseres.

Shopstørrelse

Det er faktisk ligegyldigt om din shop er lille og nystartet, eller mellemstor og gammel i gårde, den har stadig brug for en effektiv betalingsløsning for at undgå at kunderne hopper af midt i købsflowet.
Der er næsten ikke noget værre som webshopejer, end når en aktiv kunde hopper fra købet lige i sidste øjeblik. Det koster mange markedsføringskroner når handlen ikke går igennem, og det er så meget mere ærgeligt, når den forladte indkøbskurv skyldes en ineffektiv eller langsom betalingsløsning.
– Så derfor for at vælge en udbyder der både tilbyder et effektivt, hurtigt og alsidigt system.
Måske det er en god idé også at kunne modtage alle Visa- og Mastercard-kort, da mange Dankort i dag tilsyneladende er et kombikort bestående af en Dankort og én VISA del.

Vi håber du som webshopejer er blevet lidt klogere og glæder os til at nyde de mange flotte, danske webshops der skyder frem over alt på internettet!