Kender du det, huset bugner af gamle kasser og der kan snart ikke være mere? Måske tænker du at det er tid til er rydde ud i alle de gamle kasser, men hvor skal man lige starte, og hvad har man egentligt lyst til at skille sig af med?! Jeg har i hvert fald stået i problemet mere end én gang, og jeg har da også måtte finde en anden løsning. Én gang valgte jeg at få opmagasineret mine ting hos en af de mange opbevaringsdepoter, og det fortrød jeg bestemt ikke.

Priserne svinger

Vi har kigget på lidt forskellige priser på opbevaring og de svinger meget. Med udgangspunkt i Depothuset kan man eksempelvis (i skrivende stund) leje et tørt og sikkert depotrum på 3m2 og 9m3 (kvadratmeter og rummeter) for 300 kr. om måneden.

Læs mere her

Hvor i landet?

Der er mange depoter rundt omkring i landet, eksempelvis i de større byer så som Silkeborg, Vejle, Horsens, Viborg og mange flere steder.

Forsikring

Hvad der måske er rimeligt nok, skal man som lejer selv sørge for at forsikre sit opbevaret indbo, og det er ikke for eksempel ikke tilladt at opbevare andet end “tørt gods”. Det vil altså sige, ingen madvarer og lignende. For at man som lejer kan være sikker på at indboet er forsikret når det bliver opmagasineret, anbefales det at man tager kontakt til sit eget forsikringsselskab eller kigger i forsikringspolicen for at se om ens normale indboforsikring dækker når man opmagasinere sine ting ude i byen.

Hvordan kommer man ind i sit depotrum?

Det er faktisk ret enkelt. Typisk får hver lejer sin egen kode der virker til en udvendig port, så man kan køre ind til lagerporten hvor man igen via en kode får adgang til lagerhallen. I lagerhallen kan man så gå ind til sit eget depotrum, hvor man med lethed kan hænge sin egen hængelås.