Er du manden der har alt, men godt vil shine lige det ekstra? Vi har fundet 3 personlige ting, som du sikkert vil sætte pris på.

1. En smart butterfly

Din kæreste vil gerne have dig med til venindens bryllup, og det bliver da helt sikkert også hyggeligt, derfor er det dog ikke sikkert du synes 9 timer med slips og skjorte er sagen.

Hvis situationen lyder bekendt, så skal der herfra lyde en opfordring: DROP SLIPSET. Køb dig i stedet en smart butterfly, eventuelt én der ikke skal bindes, så har du altid mulighed for at blive “smart i en fart”.

Du kan finde billige butterfly hos Balderclothes.

2. Et nyt cover til mobilen

En “ny” trend der vender tilbage – det lyder måske en anelse oldschool med covers, men moden er lunefuld, og derfor kan det være hipt med et hipster cover.

Er du knap så modeorienteret, kan du også opgradere mobilen af praktiske årsager. Et eksempel er et såkaldt beskyttelsescover, så din mobil er ekstra beskyttet, hvad enten du er hjemme eller på farten.

Du kan findes covers hos Panzerscreen.

3. Et førstehjælpskit

Okay, vi ved det godt. Under normale omstændigheder er det nok lidt overdrevet at gå rundt med sit personlige førstehjælpskit konstant, men hvem siger du behøver at være normal?

Hvis ikke du lige er typen der vil flashe dit førstehjælpsbevis til gud og hver mand, så kan du alligevel godt få glæde af dit eget førstehjælpskit. Uanset om du er hjemme, i sommerhus, på ferie eller i bil, så har du plads til et smart lille førstehjælpskit som det førstehjælp mini Pro Force vi har fundet hos Vandreshoppen.dk.