Komiker vil have billige bryllupper

27.09.2018, sponsoreret indhold, Nyhedskaptajnen.

0
5967
bryllup

Det er vigtigere med en god fest, hvor der er plads til alle ens venner i kærlighedens navn, end en dyr kjole når man skal giftes, udtaler komikeren Torben Chris, i DR2 programmet: “Torben Chris rydder op i bryllupper”.

Derfor har vi taget teten og samlet et par fif til festplanlægning på nettet.

Festmusik til brylluppet

Åhh nej, er det nu ham/hende musikeren med keyboardet igen. Nej, du kan få alle slags musikere til dit bryllup, uanset budgettet. Der findes en søgemaskine for festmusikere på nettet der hedder 123festmusik.dk, og det kan være du kan få dit musikønske opfyldt her. Hvis budgettet ikke er noget problem, så prøv Eventzonen i stedet.

Bryllupskage uden stort budget

Bryllupskagen selv, kan hurtigt beløbe sig i flere tusinde kroner, og derfor kan være en god idé at alliere sig med en god veninde eller ven, der er ferm til at bage. Selvfølgelig skal der bruges lidt kageforme med videre til bryllupskagen, og det kan du heldigvis finde hos Kforkage eller Mette Blomsterberg.

Lidt sjov til bryllupsnatten

En god bryllupsfest, slutter traditionen tro med en vild bryllupsnat. Nu er der nok ikke mange i dag, der bliver gift med deres partner, uden forinden at have haft et længerevarende intimt forhold forinden. Så hvorfor ikke køber lidt ekstra lir til bryllupsnatten, måske et par sexede håndjern eller en ny vibrator – Vi kiggede lidt på Orions Sexshop og skal da lige melde, at der er noget for enhver smag!

bryllupsbog

Bog om bryllupper?

Måske er det bedst blot at erkende, at bryllupper er traditioner, og de færreste nok vil gå så sparsomt til værks som Torben Chris. Alligevel kan vi jo godt lære lidt, og der kan vi da heldigvis lære af andres erfaringer. Vi har fundet en bog hos Bogreolen med den simple overskrift “Bryllup” – forhåbentligt kan det gøre brylluppet selv noget mere simpelt.

*kilder

https://www.dr.dk/tv/se/torben-chris-har-faet-nok/torben-chris-rydder-op/torben-chris-rydder-op-i-bryllupper

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here