Det er lang tid siden at en gaveide som for eksempel et læder armbånd, en halskæde eller andre accessories til mænd, blev anset som “fimset” eller “umandigt”. Faktisk stiller vi spørgsmålet, om det overhovedet behøver at være opfattet som “mandigt” for at være in.

Halskæder til mænd trender

Ifølge Google Trends, er søgninger på halskæder til mænd i kraftig vækst siden år 2004. Det betyder bare, at online interessen er steget de seneste femten år. Vi opfatter det dog ikke blot som en online trend, men også en samfundsudvikling i retningen af, at accessories til mænd er langt mere accepteret end tidligere.

Mand, det er okay

Denne udvikling er helt naturlig i takt med at flere og flere ikke gennemsnitlige samfundsgrupper også bliver mere og mere accepteret. Ligesom halskæder, er armbånd til mænd også i kraftig vækst og en trend vi ikke tror aftager lige foreløbigt.

Finanskrisen slog lidt ned på søgelysten

Selvfølgelig har også finanskrisen haft en indvirkning på søgninger efter eksempelvis smykker til mænd, men det gælder vistnok også smykker til kvinder, så det behøver manden ikke tænke videre over.

En god gaveide!

Som du nok kan regne ud, kan det faktisk være en rigtig god gaveide med et accessori til manden næste gang han skal fejres. Uanset om det er et armbånd til ægtemanden i forbindelse med årsdagen, en fars dags gave eller en rund fødselsdags fejring, så er der gode chancer for at denne gave vil falde i god jord hos manden. Er du i tvivl om alle mulighederne der findes, så kan vi da kort nævne læder armbåndet, en moderne butterfly, halskæde med lædersnor og keltisk kors eller måske et retro 70’er armbånd i brunt læder og gul fletsnor. Mulighederne er mange for at finde den perfekte accessori til manden i dit liv.