Forny sexlivet med sexlegetøj

Sponsoreret indhold. Nyhedskaptajnen.

0
1945
sexlegetøj

Er du og din partner blevet træt af de samme seksuelle rutiner og stillinger? Er i gået i stå rent seksuelt? Trænger i til ny inspiration til sexlivet? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål så kan sexlegetøj være med til, at tænde gnisten i et henslumrende sexliv.

Tidligere var sexlegetøj meget tabubelagt. Dengang var sexlegetøj noget der skulle købes i små kælderlokaler i storbyernes snuskede kvarterer. Sådan er det heldigvis ikke mere, nu køber danskerne mere sexlegetøj en nogensinde og der findes masser af lækre webshops på nettet der forhandler voksenlegetøj. Film som Fifty shades of grey har desuden pirret interessen hos mange par i forhold til at komme ud af komfortzonen og lege og eksperimentere med erotikken.

Legetøj til par

En lang gummidildo eller en massagestav i billigt plastik, sådan så det meste sexlegetøj ud for i 80’erne. Siden er der dog sket en masse indenfor voksenlegetøj. Nu findes der nemlig masser af sexlegetøj i lækkert design og stilfuldt design, som stimulerer de helt rigtige steder.

Noget af det voksenlegetøj der sælges allermest af, er rent faktisk sexlegetøj der er beregnet til par, hvor du og din partner sammen kan udforske det erotiske univers. Der findes både avancerede typer af sexlegetøj og mere enkle typer af legetøj beregnet til par. Er i nybegyndere ud i sexlegetøjets pirrende univers, har i måske lyst til at begynde jeres rejse mod et sprudlende sexliv med nogle af de enkle produkter på markedet inden i tager skridtet videre til de mere avancerede legetøjsprodukter.

En penisring er et enkelt stykke legetøj, som giver både dig og din partner masser af ekstra nydelse. Penisringen gør at erektionen bliver kraftigere og penis holder sig er stiv i længere tid, da ringen afskærer blodet i penis. Derved giver penisringen mere nydelse til både ham og hende. Penisringe fås i mange designs og med mange små detalje. Nogle af de mest populære er pensringe med indbygget vibrator, som gør, at klitoris kan stimuleres ekstra under samleje.

Når i er klar til at tage det næste skridt er en par-vibrator, som den populære We-Vibe vibrator et godt valg. We-vibe er en såkaldt vibratorklemme. We-vibe stimulerer både klitoris og kvindens g-punkt på samme tid og kan tilpasses til kvindens vagina. We-vibe vibratoren kan anvendes under samleje til begges fornøjelse.

Stimuler din partner på afstand

Ny teknologi har også fundet indpas når det gælder sexlegetøj og mange vibratorer kan i dag fjernstyres eller betjenes via en app. Det betyder, at du kan putte vibratoren i dine trusser og lade din partner styre løjerne via app’en.

Der er mange par der finder det ophidsende, at blive pirret når man er i andre omgivelser end soveværelsets kendte 4 vægge. De fjernstyrende vibratorer egner sig rigtig godt til et ophidsende forspil, hvor man så bagefter kan tage hjem og fortsætte løjerne på de hvide lagner – men det er kun fantasien sætter grænser for hvordan i ønsker at lege med de nye frække trådløse muligheder. Det trådløse og appstyrede sexlegetøj findes i rigtig mange varianter – både som vibrator æg, orgasmekugler og mere traditionelle vibratorer.

Tag en tur i gyngerne

Men sexlegetøj til par er andet og mere end vibratorer og teknologi. Hvis du ikke er så meget til det batteridrevne legetøj, er de også andet sjovt legetøj, der kan sætte kulør på jeres sexliv. Synes du at der er gået lidt for meget ”missionærstilling under dynen” i jeres sexliv, kan en sexgynge være med til at skabe ny energi.

De fleste sexgynger monteres i loftet og så kan din partner ligge i gyngen mens du tager hende i alle de forskellige positioner, du går og drømmer om. Sexgyngen giver bevægelsesfrihed når i har samleje og den giver mulighed for nye sexpositioner, som ikke er mulige i dobbeltsengen. Det er frækt og sjov at bringe en sexgynge ind i legen.

Er en erotisk gyngetur ikke lige dig, findes der også en række puder, som i kan anvende i dobbeltsengen med stor effekt for begge, når i har samleje. Puderne er designet således, at manden får den optimale stødvinkel når i har sex, derved kan manden trænge dybere ind og pirre g-punktet.

Forfør hinanden

God gammeldags forførelse er aldrig gået af mode. Men hvorfor ikke sætte lidt ekstra krydderi på forførelsen. Giv din partner håndjern på og bind for øjnene og pir hende med en fjer eller giv hende kærlige klask en pisk. De små rollespil og den blide dominans er blevet meget populær de senere år og det er ikke tabubelagt længere, at dyrke denne type sex. Det er især filmen 50 shades of grey, der har givet mange par inspiration til at lege med de seksuelle grænser og det er nu muligt at købe masser af frækt sexlegetøj i almindelige webshops med sexlegetøj, hvor fokus er på det blide SM-univers.

Sexlegetøj til singler

Er du singlepige eller singlefyr er der selvfølgelig også masser af legetøj, som du kan bruge solo uden din partner. Der findes et enormt udvalg af lækre, stilfulde, frække og stimulerende vibratorer og dildoer til kvinder hvor der er garanti for at komme i den syvende orgasmehimmel.

Sexlegetøj, der er målrettet mod mænd er et marked i vækst og udvikling og der er efterhånden kommet mange andre produkter, end den traditionelle oppustelige lolitadukke, som mange forbinder med sexlegetøj til mænd. Meget af det sexlegetøj der fremstilles til mænd er lækkert designet og giver en meget naturtro fornemmelse i forhold til en rigtig vagina.

Afslutningsvis skal der lyde en opfordring til at slippe fantasien løs og lege noget mere!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here