Guide til den gode dildo

01.12.2018, sponsoreret indhold, Nyhedskaptajnen.

0
2178

Den frække selvforkælelse er ikke længere en synd, heldigivs. Samfundet har erkendt at sex og selvforkælelse er en naturlig del af livet, og det har åbnet op for det store udvalg af sexlegetøj. Sexlegetøj er ikke længere noget man holder for sig selv, men noget man snakker med sine veninder om, der er da også massere af gode anmeldelser online, fra ægte brugere og forbrugere af frækt sexlegetøj. I denne artikel guider vi dig gennem junglen af forskellige dildoer, der selvfølgelig kan købes diskret online.

Den livagtige dildo

Leder du efter en realistisk og livagtig dildo, er der heldigvis mange gode muligheder i dag. Du kan alliere dig med din kæreste, partner eller blot en god ven, og få vedkommende til at ligge, ah høm, “model” til. Du kan også gå efter en anden penis type som model for en livagtig dildo, nemlig en ægte kopi af din yndlings pornomodels fabelagtige penis.

Klassisk glas dildo

Før nutidens kvinde kendte til den vibrende dildo, var der andre former der kunne opfylde selvlysten og de var typisk af glas. Derfor kalder vi glas dildoen for en klassiker. I en verden hvor klassisk kan være en moderne klassiker, bliver der faktisk solgt og købt rigtig mange frække dildoer i glas. Hærdet glas dildoer er det vi anbefaler, hvis du er til en lille eller stor, fræk, gennemsigtig glas dildo.

Moderne vibrerende dildo

De moderne dildoer er udstyret med en vibrator, som kan give en dejlig stimuli af g punktet, hvad enten du er kvinde eller mand. Som mand kan man med fordel bruge en dildo til at stimulere penishovedet, mellemkødet eller g punktet analt. Som kvinde kan du for eksempel stimulere din klit, mellemkødet eller også analt.

En fræk dildoleg kan stimuleres yderligere ved hjælp af en sugekop, så man sætte sin dildo fast på væggen og så må man jo drømme sig til hvad de frie hænder nu kan bruges til. Sugekoppen kan også sættes på døre, stole eller gulvet, og kan dermed også bruges til kinky dominans eller BDSM-leg. Hvad du vælger at bruge sugekop dildoen til, er heldigvis helt op til dig.

Frækt sexlegetøj

Er du ude efter sexlegetøj eller måske et frækt spil du kan nyde med din partner eller blot en god ven, så kan du heldigvis finde det på nettet i stor stil. Der findes for eksempel fjernbetjente vibratorer i små og store størrelser. Disse fjernbetjente vibratorer kan mange gange også styres direkte fra din smartphone via en App så du kan sidde på den anden side af kloden, og styre din partners “hemmelige” forkælelse. I kan også pifte forspillet lidt op med noget massage olie og et frækt spil.

Noget man måske godt kan glemme at købe, men som vi mener er yderst vigtigt er den traditionelle glidecreme. Glidecreme kommer heldigvis også i en økologisk udgave, så vi der ikke er ligeglade med hvad vi smører på vores krop, også har et økologisk valg til det gode sexliv og den sunde hud – uden irritation.

Vi håber du nød vores artikel og ønsker dig en god sexlyst 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here